amirasayed, 25 god.

 • amirasayed je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz I Am Good Girl Loving Caring Kind Polite Easy Going Respectful And Honest And Humble And Faitful And Submissive, I am good girl loving caring kind polite easy going respectful and honest and humble and faitful and submissive
  Cao ja sam amirasayed i voljela bi da upoznam jedno muško za ozbiljnu vezu između 23 - 99 god.

  Moja visina je 175 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam Škorpija. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam student. Posao je jako relativno važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene ne znam. Inače ja se volim da oblačim muževno/Ženstveno.

  Prezentacija

  Korisnik nema jos prezentacije

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  amirasayed je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Amirasayed

  IZGLED


  175

  Plave

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Ne, ali želim

  Ne

  Škorpija

  POSAO/ŠKOLA


  Student

  Srednja škola

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Relativno važan

  Drugo

  Ne znam

  Muževno/Ženstveno


 • Amirasayed nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Amirasayed? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!