zoran1972, 44 god.

 • zoran1972 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Serbia, Smederevska Palanka
  Cao ja sam zoran1972 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 20 - 95 god.

  Moja visina je 173 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je crne. Trenutna boja kose mi je Ćelav/a. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam djevica. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako relativno važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim klasično.

  Prezentacija

  miren iskren ozbiljan...tražim normalnu iskrenu pre svega kmunikativnu osobu... volim da se družim. volim interrnet šetnju, volim skoro svu muziku koja je dobra ikoja je za dušu. Cilj mi je da nadjem svoju srodnu dušu

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  zoran1972 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Zoran1972

  IZGLED


  173

  Crne

  Normalan/na

  Ćelav/a

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Ne i ne želim

  Ne

  Djevica

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  Administracija

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Relativno važan

  Pravosljavlje

  Važan

  Klasično


 • Zoran1972 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Zoran1972? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!