totovac, 29 god.

 • totovac je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz United Kingdom, Wisbech
  Cao ja sam totovac i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 20 - 40 god.

  Moja visina je 181 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam jarac.

  Prezentacija

  Ja sam iz Makedonije,imam 29 godina.Od lijeta prosle godine zapoceo sam radit u Engleskoj.Slusam vise razlicitih vidova muzike najvise stranu muziku a sta tacnije to bi ostavio kad bi me upoznali osobno.Sta jos da kazem volim sport igram kosarku rekreativno sa prijatelima gledam filmove volim strane jezike volim se druziti i upoznavati nove prijatelje i prijatelice sa razlicitih drzava u Evropi.Za ostalo sta vas zanima kontaktirajte me i cemo se bolje upoznati.

  Slobodno vrijeme

  U slobodno vrijeme volim slusat muziku,otici na neku kvalitetnu zabavu u neki klub ili diskotekum,takodje volim igrat kosarku sa prijatelima,druziti se na kavu,obilaziti nova mjesta i lokacije u prirodi itd

  Putovanja

  Do sad sam posjetio na pocetku i najvise Hrvatsku i to vise godina zatim Italija,sad sam u Engleskoj bio sam puno puta u Bugarskoj itd.A zelio bi posjetit Amsterdam jedan od mojih naojmilenih gradova,Ibiza u Spanjolskoj,i puno vise ih ima :D

  Izlasci

  A to bi ostavio da bude iznenadjenje!

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  totovac je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Totovac

  IZGLED


  181

  Zelene

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Ne, ali želim

  Ne

  Jarac

  POSAO/ŠKOLA


  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Nije postavljeno

  Pravosljavlje

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno


 • Totovac nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Totovac? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!