stifler, 21 god.

 • stifler je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Germany, Berlin
  Cao ja sam stifler i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 99 god.

  Moja visina je 173 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam Škorpija. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam student. Posao je jako jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim sexy.

  Galerija

  Prezentacija

  "I have so much chaos in my life, it's become normal. You become used to it. You have to just relax, calm down, take a deep breath and try to see how you can make things work rather than complain about how they're wrong."

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  stifler je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Stifler

  IZGLED


  173

  Plave

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Mačka

  Ne

  Škorpija

  POSAO/ŠKOLA


  Student

  Fakultet

  Pravo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Jako važan

  Drugo

  Važan

  Sexy


 • Stifler nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Stifler? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!