sema_beton, 26 god.

 • sema_beton je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Sarajevo
  Cao ja sam sema_beton i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 23 - 30 god.

  Moja visina je 183 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je crne. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan samo u socijalnim prilikama koristim. U horoskopu sam jarac. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako nevažan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Inače ja se volim da oblačim casual/opušteno.

  Galerija

  Prezentacija

  Nisam nista bolji od ostalih muskaraca na ovom svijetu,ali trudim se da budem najbolji. osoba sam koja voli citav svijet i zelim da i mene svijet voli. Citav zivot sam okruzen zenama, mamom,sestrama ,rodicama i naucio sam zene da cijenim. Najvise me nervira kada zena kaze da su svi muskarci isti. nismo svi papci, ima nas koji smo pravi imuskarci koji svoje djevojke paze i postuju. Zelim da upoznam sto cudniju djevojku , da ta bude totalno otkacna i luda. da mozemo da pricamo o svemu i da hodamo po citavom svijetu.ta idealna djevojka bi slusala rock (domaci i strani), voljela setnje,planinarenje,putovanja i mnogo toga. zelim da bude moj mali ,sareni i ludi svijet , a i sto tako zelim da to ja budem njoj.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  sema_beton je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Sema_beton

  IZGLED


  183

  Crne

  Atletičan/a

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Mačka

  Samo u socijalnim prilikama

  Jarac

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  IT

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Nevažan

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Casual/Opušteno


 • Sema_beton nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Sema_beton? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!