sasaafrika, 42 god.

 • sasaafrika je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Banja Luka
  Cao ja sam sasaafrika i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 28 - 44 god.

  Moja visina je 187 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam razveden/a. Kada se tiče djece trenutno imam, nisu kod mene. Duhan povremeno koristim. U horoskopu sam vaga. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam privremeno zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim sportski.

  Galerija

  Prezentacija

  Zar ima išta ljepše nego nositi mir u vlastitom srcu? Živjeti tiho, jednostavno i skromno. Držati se svoga puta kakav jeste, sa željom da ustaneš i sljedeće jutro, doneseš osmjeh sebi i drugima i da čvrsto grliš ono što imaš, ne dirajući ničije. Smisao života nije biti najbogatiji, najvažniji niti najutjecajniji, već biti svoj, spokojan i zadovoljan

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  sasaafrika je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Sasaafrika

  IZGLED


  187

  Zelene

  Atletičan/a

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Razveden/a

  Povremeno

  Imam, nisu kod mene

  Pas

  Povremeno

  Vaga

  POSAO/ŠKOLA


  Privremeno zaposlen/a

  Srednja škola

  Menadžment

  STAVOVI I PRINCIPI


  Liberalan/a

  Važan

  Pravosljavlje

  Važan

  Sportski


 • Sasaafrika nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Sasaafrika? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!