primorac, 44 god.

 • primorac je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Sweden, Helsingborg
  Cao ja sam primorac i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 23 - 40 god.

  Moja visina je 187 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam razveden/a. Duhan ne koristim. U horoskopu sam ovan. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako relativno važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim sportski.

  Prezentacija

  Ruža treba sunce, žena treba ljubav. Lijepe žene su potrebne ljubavnicima i slikarima bez mašte. ..meni je potrebna neka da dijelim sve sa njom. Žena je kao vrećica čaja nikad ne znaš koliko je jaka kakvog je mirisa okusa dok je ne staviš u vodi ..ja je želim stavit u naručju zagrljaju... Ako ovdje ima neka da misli da je mirisna, slatka ljekovita korisna kao čaj rado bih je upoznao .... Naravno samo radi ozbiljne veze ako je moguće i braka ...za prizemnu ženu sa obje noge na zemljii... koja zeli brak, porodic, i skroman zivot koji se sastoji od malih sitnih stvari a cine nas sretnim zadovoljnim....

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  primorac je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Primorac

  IZGLED


  187

  Nije postavljeno

  Atletičan/a

  Nije postavljeno

  OSOBNI DETALJI


  Razveden/a

  Ne

  Nije postavljeno

  Ne i ne želim

  Ne

  Ovan

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  Nije postavljeno

  STAVOVI I PRINCIPI


  Liberalan/a

  Relativno važan

  Islam

  Važan

  Sportski


 • Primorac nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Primorac? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!