pepa, 25 god.

 • pepa je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Kiseljak
  Cao ja sam pepa i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 34 god.

  Moja visina je 168 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Duhan ne koristim. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam samostalno zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola.

  Galerija

  Prezentacija

  Drustven,,iskren,komunikativan blentav:D Dobro ležim u krivinama! Uglavnom:- Jedem kolače i sarme po kućama ;D - Vodim mozgove na ispašu - Prevodim žedne preko vode ;D - Dajem sve od sebe xD :p - Snimam po vjenčanjima... još mi se niko nije razveo ;D - Ližem markice i koverte u pošti!! - Bušim balone na rođendanskim proslavama.. - Na televiziji šuštim kad nestane programa... - U jutarnjoj smjeni krivim kifle u pekari!! - Mašem po kolodvorima i sikiram se dok ne dođete... - Šamaram rajčice dok ne pocrvene... - Ispravljam banane i ne ostavljam otiske prstiju - Besplatno plačem na sahranama :((( <nije smiješno> - Sastavljam rastavljene žene... - Čuvam žensku djecu od 18 do 30 godina. - Dolijevam ulje na vatru!

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  pepa je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Pepa

  IZGLED


  168

  Plave

  Normalan/na

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Ne

  Nije postavljeno

  POSAO/ŠKOLA


  Samostalno zaposlen/a

  Srednja škola

  Industrija & transport

  STAVOVI I PRINCIPI


  Nije postavljeno

  Važan

  Katoličanstvo

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno


 • Pepa nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Pepa? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!