osa_123, 45 god.

 • osa_123 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Mostar 88000
  Cao ja sam osa_123 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 23 - 38 god.

  Moja visina je 178 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je smeđe. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam rak. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim sportski.

  Prezentacija

  45 godina-zaposlen u zavodu za javno zdravstvo 20 godina ,od 96-e. zavrsio srednju medicinsku,pedagosku bos.jezik i književnpst i studij bibliotekarstva -diplomirni bibliotekar. tražim normalnu ženu

  Slobodno vrijeme

  volim pozoriste,sport,laganu muziku..setnju kraj rijeke..prirodu opčenito .čitanje volim kad se odmaram..nove klasike...imam josmnogo toga l ostvio bih kad nadjem odgovarajuću osobu daa joj sve ispricam..

  Putovanja

  more...jadran..grčka,španoija..italija..volim holandiju..najvise idem tamo jer tj osjećaj slobode me opusta

  Izlasci

  ne volim jednolične izlete,volim promjene u izletima

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  osa_123 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Osa_123

  IZGLED


  178

  Smeđe

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Ne i ne želim

  Ne

  Rak

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Fakultet

  Obrazovanje & istraživanje

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Važan

  Islam

  Važan

  Sportski


 • Osa_123 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Osa_123? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!