ookami, 29 god.

 • ookami je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Banja Luka
  Cao ja sam ookami i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 25 - 33 god.

  Moja visina je 175 cm. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam djevica.

  Galerija

  Prezentacija

  Na startu u toku kreiranja naloga dobio sam da biram zelim li prijateljstvo ili ozbiljnu vezu, ali sto se mene tice i jedno i drugo je ok, posle svega ovde sam da upoznam nove ljude i to je to, bez obzira na nacionalnost, mjesto zivljenja ili bilo koju drugu glupost. Nisam tezak za razgovor, volim humor u svakom mogucem obliku (i u par nemogucih) i slusam preobiman spektar muzike da bi se nesto izdvajalo. Ovo je prvi put da na ovaj nacin pokusavam upoznati ljude, cini se zabavno.

  Slobodno vrijeme

  Ne bavim se nekim sportom, ali redovno vjezbam i ujedno sam u veoma ranom stadiju praktikovanja joge, a pod ranim stadijem mislim zazivanje raznih bozanstava u pomoc dok se borim sa ravnotezom. Volim da citam i veliki sam ljubitelj serija i nesto manje filmova. Kod "vanjskih" aktivnosti volim odlaske u bioskop i setnje i eventualno pokoji ratni pohod u slasticarnu ili rostiljnicu.

  Izlasci

  Jako sam slab "kluber", vecernje izlaske do sitnih sati i lumpovanja po kaficima ostvarujem samo uz ambiciozan nagovor ili povremeni napad entuzijazma. Neka mirnija mjesta su ok. Ugodno provedeno slobodno vrijeme za mene ukljucuje odlaske na razna interesantna mjesta u BiH (i ugodnu voznju do istih), setnje i sl. U principu sve je jako slicno mojim hobijima.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  ookami je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Ookami

  IZGLED


  175

  Zelene

  Nije postavljeno

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Mačka

  Ne

  Djevica

  POSAO/ŠKOLA


  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  STAVOVI I PRINCIPI


  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno


 • Ookami nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Ookami? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!