novikorisnik84, 30 god.

 • novikorisnik84 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Zenica
  Cao ja sam novikorisnik84 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 35 god.

  Moja visina je 179 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam, ali želim. Duhan ne koristim. U horoskopu sam lav. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim jedinstveno.

  Prezentacija

  Velika mi je želja upoznati jednu dragu srdačnu djevojku, s kojom bih mogao dijeliti i dobro i loše i graditi dobre stvari prema budućnosti! Volim se smijati, baš sam onako veseljak po prirodi, volim biti u društvu, a opet puno sa dragom osobom. Situiran sam i radim puno, ali uvijek nađem vremena za djevojku i puno puta se jako potrudim oko nje i romantika i sve joj dam. Ništa mi nije teško za moju ljubav! ...A ti? Kakav posao radiš, što si želiš u životu i čime se baviš sve u slobodno vrijeme? Piši mi, rado bih da se malo bolje upoznamo i ako si za, popijemo kafu u gradu?"

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  novikorisnik84 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Novikorisnik84

  IZGLED


  179

  Zelene

  Normalan/na

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam, ali želim

  Ne i ne želim

  Ne

  Lav

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  Obrazovanje & istraživanje

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Jako važan

  Islam

  Važan

  Jedinstveno


 • Novikorisnik84 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Novikorisnik84? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!