nikolai, 55 god.

 • nikolai je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Croatia, Beli Manastir
  Cao ja sam nikolai i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 40 - 55 god.

  Moja visina je 176 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je smeđe. Trenutna boja kose mi je siva/bijela. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam razveden/a. Duhan ne koristim. U horoskopu sam blizanci. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam penzioner/ka. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Inače ja se volim da oblačim sportski.

  Prezentacija

  nemam nekih interesa ja sam vojni umirovljenik i trazim osobu za druzenje a ako vrijeme nešto donese vidjet će mo osoba mora biti iji je pozeljno da je vedra iskrena i simpatična od hobija sam strastveni ribič volim prirodu a ljepše je u društvu što se tiče glazbe sve tamburice mišu zečića vucu i druge a jedini cilj u životu mi je provod idruzenje

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  nikolai je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Nikolai

  IZGLED


  176

  Smeđe

  Atletičan/a

  Siva/Bijela

  OSOBNI DETALJI


  Razveden/a

  Povremeno

  Nije postavljeno

  Pas

  Ne

  Blizanci

  POSAO/ŠKOLA


  Penzioner/ka

  Srednja škola

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Liberalan/a

  Nije postavljeno

  Katoličanstvo

  Nije postavljeno

  Sportski


 • Nikolai nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Nikolai? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!