moreplovac, 28 god.

 • moreplovac je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Zenica
  Cao ja sam moreplovac i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 30 god.

  Moja visina je 185 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam vodenjak. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam drugo. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim ništa specijalno.

  Galerija

  Prezentacija

  jednostavan,normalan momak,volim da se salim,volim sport,pogotovo fudbal,ne volim lazove i prevarante,ovde sam radi druzenja,a mozda bude i nesto vise,bez predrasuda,ako nekog nesto interesuje samo neka pita,odgovaram svima MOREPLOVAC

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  moreplovac je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Moreplovac

  IZGLED


  185

  Zelene

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Nije postavljeno

  Ne

  Vodenjak

  POSAO/ŠKOLA


  Drugo

  Srednja škola

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Važan

  Islam

  Važan

  Ništa specijalno


 • Moreplovac nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Moreplovac? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!