jozo, 64 god.

 • jozo je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Kupres Creek Dr
  Cao ja sam jozo i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 20 - 35 god.

  Moja visina je 175 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je smeđe. Trenutna boja kose mi je smeđa. Duhan ne koristim. U horoskopu sam ribe. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan.

  Prezentacija

  Razveden vitalan, 63 godine, Imat ću tri penzije, Njemačku, Austrijsku, i BiH. Imam vojnu penziju i imam 2 kuće na selu i zemlju, turistička zona A, pogodna za pčelarstvo, biljarstvo, stočarstvo,lov, žičaru i hotel. Imam jednu kuću u gradu zona A i poslovni prostor, na glavnom trgu u gradu. Travar sam i bavim se ljekobiljem. Tražim ženu slobodnu bez obaveza sa trgovačkom školom ili farmaceutskom ali nije uvjet smjer, sa SSS, koja je sposobna raditi i djecu roditi od 20-35 godina, za brak. Molim iskrenost i ozbiljnost. Nacija nebitna kojoj smeta što sam ja kršćanin. Predstavi iskreno svoju biografiju sms-om na broj 062-290-725.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  jozo je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Jozo

  IZGLED


  175

  Smeđe

  Atletičan/a

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Nije postavljeno

  Ne

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Ne

  Ribe

  POSAO/ŠKOLA


  Nije postavljeno

  Fakultet

  Medicina

  STAVOVI I PRINCIPI


  Nije postavljeno

  Važan

  Nije postavljeno

  Važan

  Nije postavljeno


 • Jozo nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Jozo? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!