joao, 37 god.

 • joao je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Srbac
  Cao ja sam joao i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 25 - 37 god.

  Moja visina je 193 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je plava. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam ovan. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam tražim posao. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene nevažan. Inače ja se volim da oblačim ništa specijalno.

  Prezentacija

  O sebi ću reći, kako se iskreno nadam, da sam normalna osoba..Bio bih neizmjerno sretan,kada bih upoznao žensku osobu, koja istinski ima dušu, koja pogledom govori sve o sebi, koja zna i osjeća, jednostavno, da joj je ljubav prioritet...Hobija imam nekoliko al' uglavnom su vezani za upoznavanje kvalitetnih osoba. Muzika mi je nešto posebno, nešto čemu često pribjegnem, jedino što, jednostavno ne mogu prihvatiti turbo folk..sve ostale muzičke pravce itekako konzumiram, ponajviše staru narodnu muziku, pop- rok evergrin..Treba reći kako sam nostalgičan, itekako... Cilj u životu je jednostavan - pronaći osobu koja će prihvatiti, tu gomilu mojih mana a potaknuti u meni, koju skrivenu vrlinu...na svako zrno upućene dobrote i najprofinjenijih osjećaja, uzvraćam gomilom istih..

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  joao je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Joao

  IZGLED


  193

  Zelene

  Normalan/na

  Plava

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Pas

  Ne

  Ovan

  POSAO/ŠKOLA


  Tražim posao

  Srednja škola

  Nije postavljeno

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Važan

  Pravosljavlje

  Nevažan

  Ništa specijalno


 • Joao nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Joao? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!