jasmin17, 21 god.

 • jasmin17 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Velika Kladuša
  Cao ja sam jasmin17 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 40 god.

  Moja visina je 170 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je smeđe. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam lav. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam tražim posao. Posao je jako relativno važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene ne znam. Inače ja se volim da oblačim sportski.

  Galerija

  Prezentacija

  Pozz imam 21 godinu zivim u malom gradicu u zapadnoj bosni blizu hrvatcke, V.Kladusi, ne radim, treniram i igram nogomet u lokalnom klubu NK.VITEZ, samim tim mozete zakljuciti da sam sporcki tip. ovdje sam da bi upoznao zenske osobe za druzenje a mozda i nesto vise nikad se nezna, hehehe pusa svima

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  jasmin17 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Jasmin17

  IZGLED


  170

  Smeđe

  Atletičan/a

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Ne, ali želim

  Ne

  Lav

  POSAO/ŠKOLA


  Tražim posao

  Srednja škola

  Kultura & medije

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Relativno važan

  Islam

  Ne znam

  Sportski


 • Jasmin17 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Jasmin17? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!