izet1951, 65 god.

 • izet1951 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Netherlands, Livno
  Cao ja sam izet1951 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 40 - 60 god.

  Moja visina je 168 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno imam, povremeno su kod mene. Duhan ne koristim. U horoskopu sam ribe. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam penzioner/ka. Što se tiče škole završila sam fakultet.

  Prezentacija

  Vrlo mladog duha, u svim segmentima jos izuzetno funkcionalan, dobro situiran, volim obilaziti mjesta i drzave, dvojno drzavljanstvo, bosansko- holandsko uz izuzetno dobra primanja, volim elegantno popunjene zene koje znaju da lijepo zive i uzivaju. cilj mi je da nadjem srodnu dusu s kim bi ostario u skladnom i lijepom zivotu, bez poroka sam, nepusim i nepijem, nisam vjernik, sve ljude isto gledam.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  izet1951 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Izet1951

  IZGLED


  168

  Plave

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Imam, povremeno su kod mene

  Ne i ne želim

  Ne

  Ribe

  POSAO/ŠKOLA


  Penzioner/ka

  Fakultet

  Nije postavljeno

  STAVOVI I PRINCIPI


  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno

  Nije postavljeno


 • Izet1951 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Izet1951? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!