grofmontecristo, 39 god.

 • grofmontecristo je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Sarajevo
  Cao ja sam grofmontecristo i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 23 - 50 god.

  Moja visina je 185 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam, ali želim. Duhan povremeno koristim. U horoskopu sam ovan. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim trendi.

  Galerija

  Prezentacija

  Momak, 39. godina.. živim i radim u Sarajevu. Po profesiji sam mašinski tehničar, a radim kao profesionalni konobar vec preko 10. god.
  Šta reći o sebi.. kažu da sam uvijek nasmijan, vedar i simpa ;) Ovim putem želim da upoznam OZBILJNU DJEVOJKU ILI RAZVEDENU ŽENU (po mogucnosti bez djece ) za ozbiljnu vezu i brak !
  Prednost imaju dijaspora: Švicarska, Njemacka.. Austrija i zemlje Skandinavije.
  Za sve one koje zele pametnog i skromnog muškarca za cijeli život nek se jave .
  Molim samo ozbiljne djevojke da se jave , bez nekog glupiranja ..ako je moguće . Ipak sam ja ozbiljan momak .
  Prije svega želim upoznavanje , a kasnije nešto više ...Unaprijed hvala svima koji se jave.
  Nadam se prije svega lijepom druženju . Hvala .

  The man, 39 years .. live and work in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. I am profession mechanical technician, and I work as a professional bartender already through 10th whatever. What to say about myself .. they say that I'm always smiling, cheerful and a funny;) I hereby want to introduce steady girlfriend or divorced woman (preferably without children) for a serious relationship and marriage! I'm not interested adventures or anything else. Priority is given to diaspora: Switzerland, Germany, Austria .. and the Scandinavian countries. Thanks in advance everyone.....
  Have a nice day ;) <3

  Slobodno vrijeme

  Sa društvom , naravno odabranim društvom ..malo vina nije na odmet . :) Sport , nogomet najviše ..

  Putovanja

  Ako je dobro društvo , nije bitno gdje si...uvijek je dobro sa dobrim društvom . Iako bi najviše volio odmore provoditi sa svojom porodicom , ali biće i to nadam se ;) Žena , sin , kćerkica i ja ..ima li išta ljepše , mislim da nema .

  Izlasci

  Zavisi sve od raspoloženja . Kako kada , kako koja sedmica naleti .

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  grofmontecristo je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Grofmontecristo

  IZGLED


  185

  Plave

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam, ali želim

  Ne, ali želim

  Povremeno

  Ovan

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  Hotelijerstvo, kulinarstvo & turizam

  STAVOVI I PRINCIPI


  Sredina

  Važan

  Islam

  Važan

  Trendi


 • Grofmontecristo nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Grofmontecristo? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!