gebbeth, 24 god.

 • gebbeth je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina,
  Cao ja sam gebbeth i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 23 - 27 god.

  Moja visina je 183 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam, ali želim. Duhan da koristim. U horoskopu sam Škorpija. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako relativno važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim ništa specijalno.

  Prezentacija

  Svi bježe u nekakav svijet Virtualnosti,misleči da su tamo Bogovi,da im nema ravnih,da im nemore niko ništa,ali realnost je surova i bolna to će tek da shvate kad im se sruši Virtualni svijet

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  gebbeth je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Gebbeth

  IZGLED


  183

  Plave

  Normalan/na

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam, ali želim

  Pas

  Da

  Škorpija

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Srednja škola

  IT

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Relativno važan

  Islam

  Važan

  Ništa specijalno


 • Gebbeth nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Gebbeth? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!