fadil_43, 48 god.

 • fadil_43 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Gradačc
  Cao ja sam fadil_43 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 35 - 43 god.

  Moja visina je 174 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je crne. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan da koristim. U horoskopu sam vaga. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam drugo. Posao je jako jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim ništa specijalno.

  Prezentacija

  Invalid sam cerebane paralize na sve moguće oglase sam se javio bez uspjeha djvojke koje su mi se javile samo radi koristi.I odlučih se da pokušam ponovo ali na ovoj stranici ne tražim mnogo samo da me prihvate ovakvog kakav već jesam.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  fadil_43 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Fadil_43

  IZGLED


  174

  Crne

  Normalan/na

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Ne, ali želim

  Da

  Vaga

  POSAO/ŠKOLA


  Drugo

  Srednja škola

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Sredina

  Jako važan

  Nije postavljeno

  Važan

  Ništa specijalno


 • Fadil_43 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Fadil_43? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!