drazenko45, 45 god.

 • drazenko45 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz United States, Portland
  Cao ja sam drazenko45 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 39 - 48 god.

  Moja visina je 178 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Bucmast/a. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je Ćelav/a. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno imam, povremeno su kod mene. Duhan samo u socijalnim prilikama koristim. U horoskopu sam jarac. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim casual/opušteno.

  Prezentacija

  Cao ja se zovem Drazenko I zivim I radim u Americi, volim svu vrstu muzike, volim da sam u prirodi I da setam kada imam vremena, trazim osobu koja ima slicne interese kao ja! Za vise informacija posaljite me poruku! Hvala

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  drazenko45 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Drazenko45

  IZGLED


  178

  Plave

  Bucmast/a

  Ćelav/a

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Imam, povremeno su kod mene

  Ne, ali želim

  Samo u socijalnim prilikama

  Jarac

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Fakultet

  Hotelijerstvo, kulinarstvo & turizam

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Važan

  Pravosljavlje

  Važan

  Casual/Opušteno


 • Drazenko45 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Drazenko45? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!