blacksevenfold, 20 god.

 • blacksevenfold je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Banja Luka
  Cao ja sam blacksevenfold i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 18 - 25 god.

  Moja visina je 176 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je zelene. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan povremeno koristim. U horoskopu sam bik. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam student. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene ne znam. Inače ja se volim da oblačim rokerski.

  Galerija

  Prezentacija

  Student sam, Arsen se zovem :D, bavim se muzikom, odnosno pjevam i sviram, sportovima se bavim, muzika sve moram slusati a u dusi sam Metalac :D ne trazim nista ozbiljno, samo zabavu :D

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  blacksevenfold je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Blacksevenfold

  IZGLED


  176

  Zelene

  Atletičan/a

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Nemam

  Mačka

  Povremeno

  Bik

  POSAO/ŠKOLA


  Student

  Fakultet

  Medicina

  STAVOVI I PRINCIPI


  Liberalan/a

  Važan

  Ateizam

  Ne znam

  Rokerski


 • Blacksevenfold nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Blacksevenfold? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!