adi86, 30 god.

 • adi86 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Sarajevo
  Cao ja sam adi86 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 20 - 32 god.

  Moja visina je 175 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je tamnoplava. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam blizanci. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam magistar/ica. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim klasično.

  Prezentacija

  Ljepše bi bilo da o meni govore drugi. Smatram da nisam loša osoba i da činim dobre stvari za ljude koje volim. Cijenim jednostavnost, fleksibilnost, vjernost i uživanje u malim stvarima. Tražim djevojku sa sličnim osobinama. Tražim one kojima je glavni fazon u životu "open mind" :D

  Slobodno vrijeme

  Najviše volim boravak u prirodi ili vrtu, planinarenje i pješaćenje. Opušta me slušanje muzike, ugodan razgovor, opuštajući momenti uz kafu, čitanje motivacione literature.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  adi86 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Adi86

  IZGLED


  175

  Plave

  Normalan/na

  Tamnoplava

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Nije postavljeno

  Ne

  Blizanci

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Magistar/ica

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Lijevo

  Važan

  Drugo

  Važan

  Klasično


 • Adi86 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Adi86? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!