Mceric88, 26 god.

 • Mceric88 je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz United States, Crystal Airport (MIC)
  Cao ja sam Mceric88 i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 21 - 27 god.

  Moja visina je 180 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Atletičan/a. Moja boja ociju je crne. Trenutna boja kose mi je crna. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno nemam. Duhan ne koristim. U horoskopu sam bik. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam fakultet. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim trendi.

  Galerija

  Prezentacija

  Sta reci u par recenica o sebi kad vec 26 godina zivota vec proslo. Rodjen u Prijedoru 88 godine, nisam imao priliku da odrastem u svome gradu. Od 91 prve godine zivio sam u Nejemackoj do 99 godine. Od 99 godine do danas zivim u Americi. Zavrsio sam 3 fakulteta u struki enginjieringa i aviacije. Trenutno radim u svojoj idustriji i veamo sam zadovoljan. Prije 6 godina sam dobio Pilotsku dozvolu, taj dan necu nikad zaboraviti jer to mi je bio naj sretniji dan. Osim Aviacije volim da sam aktivam sa nogometom i drustvom. Familija i drustvo mi ouno znaci i nije mimlako bez.

  Slobodno vrijeme

  Onih dana kad sam slobodan, volim da provodim vrijeme sa Familijom najvise jer nas je sam cetri u Americi. Mama, Tata i Sestra mi puni znace a plus ja sam najmladjim pa mi nedaju mira. Kad nisam na poslu ili sa svojima, provedim vrijema sa drustvom kroz puno aktivnosti.

  Putovanja

  Zbog posla imao sam priliku da putujem svijet , mogu reci da sam bio na svim kontinentsma. Imao sam srecu da sam se nasao u Aviaciji, jer nebi vidio mnogo kultura i zemalja. Ja mislim da nebi bio isti covjek danas da nisam vidio puno kultura svijeta

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  Mceric88 je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o Mceric88

  IZGLED


  180

  Crne

  Atletičan/a

  Crna

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Povremeno

  Nemam

  Nije postavljeno

  Ne

  Bik

  POSAO/ŠKOLA


  Zaposlen/a

  Fakultet

  Drugo

  STAVOVI I PRINCIPI


  Nije postavljeno

  Važan

  Ne interesuje me

  Važan

  Trendi


 • Mceric88 nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa Mceric88? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!