AbyBiH, 44 god.

 • AbyBiH je za upoznavanje i traži ljubav na cmok.net!

  Iz Bosnia And Herzegovina, Tuzla 75000
  Cao ja sam AbyBiH i voljela bi da upoznam jedno žensko za ozbiljnu vezu između 30 - 50 god.

  Moja visina je 178 cm. Sto je tiče tjela moga izgradnja tjela je Normalan/na. Moja boja ociju je plave. Trenutna boja kose mi je smeđa. Sto se tiče trenutnoga statusa veze ja sam slobodan/a. Kada se tiče djece trenutno imam, nisu kod mene. Duhan povremeno koristim. U horoskopu sam djevica. Studiranje i posao su jako biti tako da ja trenutno sam samostalno zaposlen/a. Posao je jako važan za mene. Što se tiče škole završila sam srednja škola. Neke stvari su bitne i nebitne u životu. Brak je za mene važan. Inače ja se volim da oblačim klasično.

  Prezentacija

  Pozdrav svima koji uđu na profil.Znam da ima laži i prevara na ovakvim stranicama koje su poput fejsa,molim one koji se žele zezati da me zaobiđu.Damama kojima pošaljem poruku nije teško bar napisati da nisu zainteresovane.Svi imamo pravo na izbor to je sasvim normalno kome se obratim znaći da mi se svidio izgled ali se neću ljutiti ako mi se napiše negativan odgovor,naprotiv,bolje i to nego ne javiti se nikako.Hvala svima koji odvoje vremena i bar posjete moj profil.Nadam se da će ipak suđena da se javi.Jako komunikativan,emotivan željan ljubavi i pažnje a najviše iskrenosti bez dlake na jeziku.

  cmok.net - stranica za upoznavanje

  AbyBiH je jedan od 95434 singlova koji traži ljubav i želi da upozna nekoga za ozbiljnu vezu. cmok.net je najbolja stranica za upoznavanje u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

 • Vise o AbyBiH

  IZGLED


  178

  Plave

  Normalan/na

  Smeđa

  OSOBNI DETALJI


  Slobodan/a

  Ne

  Imam, nisu kod mene

  Nije postavljeno

  Povremeno

  Djevica

  POSAO/ŠKOLA


  Samostalno zaposlen/a

  Srednja škola

  Arhitektura & Građevina

  STAVOVI I PRINCIPI


  Ne interesuje me

  Važan

  Islam

  Važan

  Klasično


 • AbyBiH nije još postavila svoje interese :(Želite li možda pričati sa AbyBiH? Učlanite se beslatno na cmok.net danas!